J/70 hos Genaa Sejlklub

Grenaa Sejlklub har booket en J/70 - den kommer den 15 maj 2022.

J/70 kan sejles af unge fra 13-14 års alderen, og så længe man har lyst til at have det sjovt.
Et antal klubber har allerede introduceret båden for de helt unge, og Sejlsportsligaens Youngster koncept giver mulighed for camps, træning, kapsejlads, læring om kommunikation, networking m.v.

Hvis du som voksen vil sejle en spændende sportsbåd, så kan du melde ind i en klub som har bådene. og få masser af kapsejlads nationalt og internationalt.
J/70 bruges således også til samtlige stævner i Sejlsportsligaen. Der er masser af kapsejlads i vores nabolande. Og båden er meget nem at transportere på trailer efter en alm. bil.

Så du kan sejle fleet race, match race, ligasejlads, Blue Boys-, WoW-turnering m.v., eller bare have det sjovt på vandet til daglig.

Kort om båden:
besætning: 3-4 personer