Formand Ehlers tale ved standerstrygningen søndag den 20. oktober 2019.

Kære medlemmer af Grenaa Sejlklub og gæster.
Så er vi igen på den forkerte side af en sejlsæson. Vi kan mærke at efterårsvejret er over os med regn og rusk.
Til gengæld kan vi ikke klage over vejret i år. Og så vidt jeg kan forstå på Lars, har det også i år været et godt år for havnen.
Vi startede sæsonen med standerhejsning med øl og grillpølser.

Pinse turen til Bønnerup var først i juni med godt vejr. Som sædvanlig meget hyggeligt med mange deltagere fra klubben.

Også i år var vi med i ”Fest i vand”, men til gengæld var vejret ikke rigtig med os i år, så der var ikke mange gæster.

Kapsejlads er også gået nogenlunde i år. Men fra sommerferien af og til nu har det knebet lidt med deltagere. Tirsdagsvejret har også en gang i mellem været lidt udfordrende.

Sejlerskolen har haft elever i år, godt nok ikke så mange. Til gengæld er tidligere års elever nu blevet bådejere, og er flittige gæster på havnen, og får sejlet en hel del.

Ungdomsafdelingen har fungeret godt i år. Søren, Ole og især Kirsten har gjort en kæmpe indsats. Jeg selv og andre har også hjulpet til. Der har ikke været så mange unge mennesker i år, til gengæld har de der er tilbage været super stabile.
En enkelt har endda deltaget i WM i RS Tera. Det er rigtig flot. Vi har også selv afholdt et stævne i år, i ungdomsafdelingen, og det gik rigtigt godt, vi havde vejret med os.

Nu kan vi jo gå og krydse fingre for at vejret bliver godt igen næste år, men vi kan jo også lige huske, at der også sker noget i vintersæsonen.

• Der er fællesfrokost i sejlerstuen. Det vil der være flere gange i løbet af vinter og det plejer at være rigtig hyggeligt.

• Fredag den 22. november er der Gin / Rom smagning. Så husk nu at melde jer til: •

Generalforsamlingen er den 28. januar 2020.

• Standerhejsning er lørdag den 25. april 2020.

• Der er også planer om flere ting i løbet af vinteren, men de er ikke på plads endnu, så dem hører i om senere.

På vor hjemmeside er der en kalender, hvor man kan læse om det der foregår. Ellers plejer der jo at komme en mail så vi ikke glemmer det.
Ellers vil jeg ønske god vintersæson, og lad os så få standeren ned.
Trefoldigt hurra for Grenaa Sejlklub.
Og så er der frokost på første sal.