GS - Om Klubben

Grenaa Sejlklub har til formål at varetage medlemmers interesse for sejlads, samt at fremme interessen for sejlsport især hos unge og nybegyndere.

Grenaa Sejlklub varetager fælles interesser for klubbens medlemmer, som består i at: arrangere kapsejladser, junior afdeling optimist sejlads, sejlerskole, tur sejladser, fester, vinterarrangementer, og kurser samt drive klubhus med de fornødne faciliteter.

Grenaa Sejlklubs hverdags program:

Mandag 17:00 - 19:30 sejlerskole for juniorer, teori og praksis. Efter sejlads er der hygge i klubhuset.

Tirsdag 18:00 - 22:00 kapsejlads i medlemmernes sejlbåde. Start kl. 19.00 efter kapsejladsen er der resultater og hygge i klubhuset.

Torsdag 18:30 - 20:30 sejlerskole teori og praksis i klubbens to skolebøde.

Derudover bliver der arrangeret forskellige weekend ture til f,eks. Pinsetur, Bønnerup og Anholt.

Hvis vand og frist luft har din interesse så mød op ved klubhuset og prøv om sejlads er noget for dig.

Grenaa sejlklub er en idrætsklub under Dansk Sejlunion og Dansk Idrætsforbund.